R & G Vissers B.V.

 
Het bedrijf
Welkom bij R & G Vissers B.V. in Zaltbommel

Kijk op Facebook; "vissers verhuur van graafmachines en rioolontstopping"

Ontstoppingsbedrijf Vissers is uw specialist voor het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van riolering, afvoer, leidingen, vetafscheiders en septictanks. Problemen met een verstopte afvoer, gootsteen of toilet? Wateroverlast? Onaangename geur? Loodgieter nodig? Onze monteurs lossen het kwalitatief goed en snel voor u op . Riool verstopt bel ons 0651574014

Voor het ontstoppen van het Hoofdriool, het reinigen van vetafscheiders pompputten zijn routineklussen, die door ons goed opgeleide medewerkers strikt volgens de wettelijke normen worden uitgevoerd. Ook het in kaart brengen van de staat van uw rioolstelsel heeft ontstoppingsbedrijf vissers speciale geavanceerde camera-apparatuur, voor een complete rioolinspectie volgens nen 3399 normering. Wij zijn gespecialiseerd is in het verhelpen van RIOOL-VERSTOPPINGEN, CAMERA RIOOLINSPECTIE RIOOL REINIGING, ONDERHOUD ,RIOOL VERNIEUWEN BOOMWORTELS VERWIJDEREN wij werken in een straal van 100 km hebt u u riool verstopt bel onze 24 UUR SERVICE voor de regio,s ZALTBOMMEL DEN BOSCH tel 0651574014

trefwoorden HURWENEN KERKDRIEL VELDDRIEL HOENZADRIEL ALEM HEERWAARDEN MAASPOORT KRUISKAMP S,HERTOGENBOSCH HOENZADRIEL ALEM AMMERZODEN ALEM WEL HEDEL KERKDRIEL KRUISKAMP RIOOL VERSTOPT trefwoorden gootsteen verstopt, keukenafvoer verstopt, toilet verstopt, badkamer verstopt, riool verstopt afvoer verstopt, water loopt niet weg, verstopping , ontstoppen rioolreiniging , ontstoppingsdiensten, rioolreingigingsmachine, ontstoppingsveer, rioolreinigingsmachine, riool ontstoppen. vuil in afvoer. enz. ontstoppingsbedrijf visers, is niet te stoppen!

Vissers Verhuur van grondverzetmachine's, graafmachine,s, minigravers en mobiele graafmachine,s Wij verhuren minigravers,eventueel met overdruk met gekeurde machinist (voor verdachte lokatie,s mobiele graafmachine,s grondwerkers, die gekeurd zijn voor bodemsanering Wij beschikken over minigravers van 800 kg tot 8 tons met alle denkbare uitrustingsstukken,, betonprikker, sloophamer, kantelbakken, sorteergrijper, Allemaal uitgerust met sneltransport tot een straal van 100 km Voor in de regio bezitten we een 14 tons mobiele graafmachine met kantelbak palletlepels stenenklem puinbak enz. Verder verhuren we zeer ervaren riolisten aan bedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van hoofdriool pvc of beton maar ook het aanleggen van huisaansluitingen straatkolken plaatsen. Al onze mensen beschikken over een bedrijfsauto met alle denkbare materialen en gereedschappen trillers wackers enz. Verder beschikken we over meerdere koppels stratenmakers met al hun gereedschap voor normaal en of sierstraatwerk. Geen klus is ons te gek dus bel.

Aanneming Hebt u werk uit te besteden van compleet nieuwbouw van uw bedrijf , bent u bij ons aan het juiste adres voor het uitgraven van fundering, plaatsen van verharding, stelconplaten, bestrating, aanleg riool afwatering. enz.

T: +31-65157... Toon nummer
I: www.grondverzet-zaltbommel.nl

Certificaten


Bedrijfsgrootte: 11-25 personen
KvK 65086279 - Statutaire zetel Tiel
BTW nr: NL855985793B01
Reeds 12 jaar actief op Entreeding.com.